U bent hier: Home  »  4g  »  Over Het Internet Huis

Over Het Internet Huis

Internet voor iedereen met Het Internet Huis

Het Internet Huis is opgericht om bedrijven, organisaties en particulieren te helpen aan een betere en stabiele internetverbinding. Wij richten ons voornamelijk op gebieden buiten de bebouwde kom; de zogenaamde buitengebieden. Ook de agrarische sector kan veel baat hebben bij ons aanbod.

Tegenwoordig kunnen we niet meer zonder internet, want we bankieren online, bestellen online en niet te vergeten, dat vanuit de overheid gestimuleerd wordt om online je zaken te regelen.

Ons team van technische mensen en partners houden zich continu bezig met de nieuwste technologieën en mogelijkheden op het gebied van mobiele netwerken. Zo kunnen wij particulieren, bedrijven en agrariërs in het buitengebied van goed internet voorzien.

Hoe Het Internet Huis te werk gaat

Het Internet Huis verzoekt aanvragers in de meeste gevallen eerst om een eenvoudige postcodecheck te doen, om vast te stellen of men in een 4G-dekkingsgebied zit. Dit kan met behulp van de website  www.4gdekking.nl. T-Mobile is één van de providers die grote databundels aanbiedt voor het buitengebied. Deze speciale abonnementen zijn via onze website te bestellen. Maar de meeste aanvragers hebben toch nog vragen zoals, Hoe groot moet mij databundel zijn? Hoe lang zit ik aan een abonnement vast? welke provider past bij mij? Hierover adviseren wij graag om tot de juiste beslissing te komen.

Zakelijk

Het installeren van speciale routers op locatie, het aansluiten van telefonie op basis van 4G en het inrichten van 4G back-up verbindingen behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden die Het Internet Huis biedt.

Indien gewenst zorgen we voor de aansluiting op het interne netwerk van je bedrijf of boerderij.

Hét Internet Huis

Het Internet Huis is dé specialist op het gebied van mobiel internet en mobiele technologie.

De trend is dat alles en iedereen gaat communiceren via het internet. We noemen dat ‘Internet of everything’. Overal voegen we internetverbindingen aan toe, aan kleren, schoenen of horloges maar ook installeren we ze in auto’s of laadpalen. Een goede digitale communicatie met hulp van 4G is hierbij van cruciaal belang.
Het Internet Huis zorgt voor de mobiele verbinding, nu en in de toekomst.

Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten?

Maak een afspraak
Copyright ┬ę Het Internet Huis 2015
Algemene voorwaarden | Thuiswinkel voorwaarden | Verhuur voorwaarden | Disclaimer
Design & development by:
Timeless Design
x
Vraag via WhatsApp
CHAT MET ONS OP HET NUMMER 06 25 35 09 26 Vandaag beschikbaar: 08:30-17:00
Onze excuses, op dit moment is onze Chat offline
Wilt u met ons Chatten? Pak dan uw telefoon en gebruik bovenstaand nummer in uw WhatsApp om de chat te beginnen.