U bent hier: Home  »  Overzicht van 4G Oplossingen

VIA 4G, 5G OF STRAALVERBINDING

VOOR IEDEREEN IS ER EEN OPLOSSING VOOR INTERNET

4G wordt nu nog vooral in verband gebracht met smartphones. Maar vanaf heden kunnen ook laptops, pc’s, telefoons en servers worden verbonden met dit snelle 4G-netwerk. Hier wordt gebruik gemaakt van speciale 4G routers. Zo kunnen mensen die in het buitengebied wonen en werken, gebruik maken van deze snelle verbinding, die 4G heet! Hieronder vindt u een overzicht van alle diensten en producten die we u via 4G kunnen aanbieden

Supersnel Internetten via 4G

Praktisch overal in Nederland Beschikbaar

Wist u dat u als particulier of ZZP’er met onze speciale 4G router ook zeer voordelig kunt telefoneren? U kunt blijven bellen met uw huidige toestel en telefoonnummer én afscheid nemen van uw verouderde, dure ISDN aansluiting. Onze uitgebreid geteste router heeft een telefoonaansluiting die geschikt is voor verbinding van een analoge- of DECT telefoon. Hiermee kunt u aanzienlijk goedkoper bellen dan in uw huidige situatie.

Afspraak maken Meer informatie »

Netwerk uitvalbeveiliging

Beveiliging tegen netwerkuitval d.m.v. 4G fallback systeem

Heeft u er al eens over nagedacht wat de kosten zijn van het uitvallen van uw internetverbinding? Niet alleen webshops maar ook traditioneel opererende bedrijven kunnen hierdoor voor (onverwachte) hoge kosten staan. Praktisch alle organisaties doen hun werk via het internet, en bij een falend netwerk komt het werk compleet stil te liggen. Bij het gebruik van internet via de kabel, ADSL of glasvezel kunt u er zeker van zijn dat u krijgt te maken met uitval. Honderd procent connectiviteit kan simpelweg niet worden gegarandeerd. Het is dan ook een logische stap om uzelf hiertegen zoveel mogelijk te beschermen. Hiervoor kunt u gebruik maken van onze Netwerk Uitval Beveiliging. Hierna is de kans van kostbaar netwerk-uitval en alle consequenties van dien bijzonder klein.

Afspraak maken Meer informatie »

Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten?

Maak een afspraak
x
Vraag via WhatsApp
CHAT MET ONS OP HET NUMMER 97 00 18 35 35 351 Vandaag beschikbaar: 09:00-17:00
Onze excuses, op dit moment is onze Chat offline
Wilt u met ons Chatten? Pak dan uw telefoon en gebruik bovenstaand nummer in uw WhatsApp om de chat te beginnen.