U bent hier: Home  »  4g oplossingen  »  T-Mobile 4G voor thuis

4G voor Thuis

Ook thuis snel en stabiel internetten via ons mobiele netwerk

Internet is niet meer weg te denken uit ons dagelijkse leven, zowel thuis als onderweg. Met een smartphone kun je kiezen voor het snelle en stabiele 4G-netwerk van T-Mobile. Voor je vaste internetverbinding thuis valt er soms een stuk minder te kiezen. Het aanbod aan vaste internetabonnementen past niet bij jouw situatie of is niet beschikbaar, omdat je in een buitengebied woont. Misschien is 4G voor Thuis dan een oplossing voor jou: snel & stabiel internet voor thuis via het mobiele netwerk van T-Mobile.

Wat is 4G voor Thuis precies?

Met de 4G wifi-router maak je direct verbinding met het internet, via het 4G-netwerk van T-Mobile. Plaats de wifi-router overal in huis of gebruik hem onderweg of op je werk. Zo verbind je al jouw apparaten met internet zonder veel gedoe met kabels. Met de optionele buitenantenne kun je de performance boosten. Overal in Nederland snel internet via ons best geteste netwerk, ook in lastig bereikbare gebieden

In samenwerking met T-Mobile bieden wij:

Unlimited 4G voor Thuis is beschikbaar als Sim Only abonnement voor 12 of 24 maanden, eventueel in combinatie met een router. Heb je 2 of meer Unlimited abonnementen op 1 adres? Je kunt Unlimited 4G voor Thuis combineren met een Go Unlimited-abonnement voor Unlimited Voordeel.” 

4g voor thuis tmobile 2018

Ook te gebruiken als zakelijke omgeving

Wij van Het Internet Huis weten heel goed hoe belangrijk internet voor je bedrijf is. Dat moet optimaal en altijd functioneren. Wij adviseren over de beste mogelijkheden voor je bedrijf. Wij begeleiden ondernemers bij de aansluiting op het internet via 4G. Als ondernemer kun je ook gebruikmaken van telefonie over 4G of ADSL in combinatie met 4G.

Bestel via de officiële T-mobile pagina

Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten?

Maak een afspraak
Design & development by:
Timeless Design
x
Vraag via WhatsApp
CHAT MET ONS OP HET NUMMER 97 00 18 35 35 351 Vandaag beschikbaar: 09:00-17:00
Onze excuses, op dit moment is onze Chat offline
Wilt u met ons Chatten? Pak dan uw telefoon en gebruik bovenstaand nummer in uw WhatsApp om de chat te beginnen.