U bent hier: Home  »  4g  »  Over Het Internet Huis

Over Het Internet Huis

Wij bestaan uit een team van IoT experts, ontwikkelaars en projectleiders. Het Internet Huis is een innovatie bedrijf die andere bedrijven en organisaties helpen met innoveren. Wij hebben een ecosysteem van bedrijven, hogescholen en universiteiten om ons heen, om onze klanten te helpen met het realiseren van idee tot ambitieuze projecten, producten en diensten op basis van de nieuwste technologie.

Niet te vergeten, leveren wij ook internetverbindingen op basis van 4G aan bedrijven en consumenten die slecht of geen internet hebben. Daarnaast ook ‘traditionele’ verbindingen voor de zakelijke markt zoals ADSL, VDSL of glasvezel.

team 2018

Onze Passie

Wij vinden dat innovatie moet leiden tot economische groei, concurrentiekracht, duurzaamheid en creativiteit. Met onze kennis en creativiteit zoeken wij constant de uitdaging. Wij vinden het prachtig om met deze technologie mooie oplossingen te bedenken en te maken.

Onze visie

Men moet bewustzijn van deze internettechnologie, want deze technologie gaat razendsnel.  Door gebruikt te maken van deze technologie kunnen we dingen slimmer, efficiënter, duurzamer maken. Door data te verzamelen geeft ons dat nieuwe inzichten, door bijvoorbeeld eerder in te kunnen grijpen.

Wij hebben wel betrouwbaarheid en beschikbaarheid centraal staan.

Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten?

Maak een afspraak
Design & development by:
Timeless Design
x
Vraag via WhatsApp
CHAT MET ONS OP HET NUMMER 97 00 18 35 35 351 Vandaag beschikbaar: 09:00-17:00
Onze excuses, op dit moment is onze Chat offline
Wilt u met ons Chatten? Pak dan uw telefoon en gebruik bovenstaand nummer in uw WhatsApp om de chat te beginnen.