U bent hier: Home  »  Tijdelijke internet via 4G

Tijdelijke internet via 4G met onze tijdelijke internetbox

Ideaal bij verhuizingen, storingen, op bouwplaatsen, als flexibele werkplekken en nog veel meer...

De tijdelijk internet box is geschikt voor een groot aantal situaties. Zit u tijdelijk zonder internet tijdens een verhuizing en moet u wachten voordat er op uw locatie internet is? Dan is de tijdelijk internet box een ideale oplossing. Kunt u niet zonder internet en wilt u voorkomen dat u tijdens een storing stil staat als bedrijf? Dan is de tijdelijk internet box u een perfecte back-up oplossing.

Daarnaast is de tijdelijk internet box perfect voor externe locaties zoals bouwplaatsen, waar er vaak camerasystemen ingezet worden om gebouwen of eigendommen in de gaten te houden. Ook is de box erg geschikt voor flexibele werkplekken, waar snel internet vrijwel altijd een vereiste is. Aangezien er tijdens beurzen en evenementen vaak geen toereikende internetverbinding is biedt de tijdelijk internet box hier ook uitkomst.

De tijdelijk internet box is zo breed inzetbaar dat deze aan vrijwel elke behoefte aan tijdelijk internet kan voldoen. Ook als u een bijzondere situatie heeft kunnen wij u helpen. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Ga naar onze internetbox website om de box direct aan te vragen, of neem contact met ons op

Direct online aanvragen

Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten?

Maak een afspraak
Design & development by:
Timeless Design
x
Vraag via WhatsApp
CHAT MET ONS OP HET NUMMER 97 00 18 35 35 351 Vandaag beschikbaar: 09:00-17:00
Onze excuses, op dit moment is onze Chat offline
Wilt u met ons Chatten? Pak dan uw telefoon en gebruik bovenstaand nummer in uw WhatsApp om de chat te beginnen.